Story radio
Početna Celebrity 7283 prikaza 05. prosinca 2018.

Sarah Josipović je trudna

Sarah Josipović
Sarah Josipović

Kći Suzy Josipović Redžepagić obznanila je sretnu vijest

Lijepa magistra ekonomije i marketinga te najstarija kći Suzi Josipović Redžepagić, autorice najprodavanije domaće kuharice, Sarah Josipović počastila je svoje pratitelje na društvenim mrežama sretnom viješću.

Naime, Sarah je fotografijom na Instagramu obznanila svoju trudnoću. Uz jednostavan opis – emotikon sretne male obitelji, nježno naslonjena na svog dečka, Jana Jerića s kojim je ljubav javno obznanila prošle godine, nasmijana je podijelila sretnu vijest i zaradila pregršt čestitki svojih prijatelja i pratitelja. Zagrepčanka je za izlazak u Hrvatsko Narodno Kazalište uz svog dragog izabrala profinjenu crvenu haljinu s resama ispod koje se lagano nazirao trudnički trbuščić. Preko haljine je prebacila crni sako i visoke potpetice koje joj odlično pristaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ѕaraн joѕιpovιć (@sarahjosipovic)

 Inače, Jan i Sarah poznaju se dugi niz godina, baš kao i njihove obitelji, ali je ljubav među njima planula tek prošlog proljeća.  Jan, inače suvlasnik jednog poznatog zagrebačkog restorana, javnosti je postao poznat još kao 18-godišnji maturant koji je tada kratko bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević.

Komentari