Sarah Josipović, bivša manekenka i sadašnja PR stručnjakinja, najstarija kći proslavljene autorice kuharskih recepata Suzy Josipović Redžepagić, 6. lipnja u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj u Zagrebu, rodila je svoje prvo dijete, sinčića Maka. Danas su, 31-godišnjakinja i njezin dečko Jan Jerič malenoga napokon odveli kući, a time se na Instagramu pohvalio upravo ponosni tata.

'Idemo kući', napisao je Jan na fotografiji na kojoj pozira držeći dječju nosiljku u ruci dok u njoj maleni Mak mirno spava. Inače, otac djeteta Jan Jerič, suvlasnik je zagrebačkog restorana, a on i Sarah u vezi su nešto više od godinu dana te žive zajedno.

Osim ponosne majke i oca, rođenju malenog Maka silno se razveselila i Sarahina majka Suzy, koja se po njegovom dolasku na svijet također oglasila na Instagramu. 'Zaljubljena sam do neba... imam najslađeg unuka na svijetu. O ničem drugom ne mogu razmišljati, ništa drugo me ne zanima. Imam šarene leptiriće u trbuhu i visoku dozu adrenalina. Kakav osjećaj. Sad razumijem moju majku i svu onu ljubav i pažnju koju je davala mojoj djeci', napisala je Suzy pored fotografije na kojoj u rukama drži malenog Maka.