Story radio
Početna Celebrity 16147 prikaza 14. kolovoza 2019.

Šarić o vlastitom vjenčanju: 'Meni je svejedno'

Instagram.

Otkrio detalje

Ivanu Šariću, jednom od najpoznatijih hrvatskih komičara, često se postavlja pitanje o njegovom vjenčanju sa zaručnicom Koranom Gvozdić. Iako još ne zna kad će se to dogoditi, za In Magazin priznaje da ga cijela organizacija tog posebnog dana užasava, ali da bi bez previše razmišljanja potpisao predbračni ugovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

'Ako to netko može organizirati, to bi bilo super', kroz smijeh im govori Ivan. 'Prije organiziram Dom sportova, 3000 ljudi, stand-up turneju, 'Ples sa zvijezdama' nego vlastito vjenčanje. Ne znam zašto je to sve tako teško. Samo treba lokacija i pozvati ljude... Ja ću jednog dana samo popi*it i oženit se', nastavio je pričati Davoru Gariću. Priznaje da mu je toliko svejedno oko svega toga i ističe da mu je samo bitno da je Korana sretna. 'Meni je tako svejedno, ja samo želim da toj osobi pored mene bude super, a onda se stvar zakomplicira jer ta druga osoba ne zna što je njoj super, a meni je svejedno', kroz smijeh im je rekao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

'Ona meni nije normalna', odgovorio je Davoru na pitanje što je to njegovu zaručnicu privuklo kod njega. No, svojevremeno za Story.hr Korana je otkrila koji je ključ njihove veze i što joj je najbitnije. 'Ne znam više što reći, a da se ne ponavljam. Ostajem pri tome da je prijateljstvo između nas dvoje jedno od ključnih stvari koja čini naš tim. Mi smo tim. Lojalnost je jako bitna, podrška je očita, strpljenje je neizostavno, ljubav je kruna odnosa', ispričala nam je tada. 

Komentari