Nakon što je krajem prošle godine, srpski pjevač Saša Matić, rasprodao dvije Arene Zagreb, a cijeli taj glazbeni spektakl je u medijima proglašen glazbenim čudom, sada će to glazbeno čudo ponoviti 27.4.2019., u Areni Varaždin. Ulaznice za koncert već su u prodaji, a koliki je miljenik publike, govori i činjenica da je u Zagrebu nastupao pred više od trideset tisuća ljudi. Pjevač koji ne prestaje nizati uspjehe često naglašava koliko mu je važna obitelj, naročito supruga Anđelija s kojom je u braku od 2003. godine kao i kćerke Aleksandra i Tara. Kako se nosi sa slavom, prati li ga supruga na koncertima i bi li kćerkama savjetovao glazbenu karijeru, samo za Story.hr otkrio je 40-godišnji Saša Matić. 

Koja je razlika između hrvatske i srpske publike? 
Nema tu neke posebne razlike. Atmosfera i energija je ista i u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu, Podgorici ili bilo kojem drugom gradu u kojem nastupam i zbog toga mi je srce puno. Pjesmom gradimo mostove prijateljstva i svi smo kao jedno. 

Imate li tremu pred velike koncerte i kako se s njom nosite? 
Tremu nemam ali uvijek je prisutna mala doza uzbuđenja i te neke 'slatke nervoze'.

Kako se nosite sa slavom? Opsjedaju li vas obožavateljice?   
Ja se uvijek vodim onom 'Bez obzira koliko te život promijeni i gdje te odvede, nikad nemoj zaboraviti odakle si krenuo' i trudim se ostati normalan i biti svoj. Nisam opterećen tom, kako ste rekli, slavom. 



Prati li vas supruga uvijek na koncertima? 
Na velikim koncertima da. Velike projekte i velike uspjehe volim podijeliti s onima koji su mi najdraži, s obitelji i prijateljima, tako da je supruga uvijek tu, bodri me iz prvog reda. 

Što vaše kćerke misle o vašoj glazbi? 
One su u nekom svom svijetu i slušaju malo drugačiju glazbu, ovo što je trend trenutno kod nas kao i strane mlađe zvijezde, ali sviđa im se i moja glazba, što me posebno veseli.

Biste li im savjetovali karijeru u glazbenim vodama? 
Savjetovao bi im da se uvijek vode srcem, a ako bi to bila glazba, naravno da bi ih podržao i savjetovao.



Što od glazbe slušate privatno? 
Zavisi od raspoloženja. Opuštam se, recimo uz Olivera Dragojevića, Kemala Montena, a volim i dobru narodnu pjesmu tako da na mojoj playlisti ima svega.