Supruga tragično preminulog srpskog pjevača, Šabana Šaulića, odlučila je po prvi put progovoriti za medije. Pjevač je sa suprugom Gordanom bio u braku 43 godine, a neutješna udovica od prometne nesreće, koja se dogodila 17. veljače, pa sve do sada nije dala izjave. Srpski su mediji pisali i o njezinom lošem stanju, a sada je napokon i sama odlučila progovoriti o svemu. 

Šabanova udovica progovorila po prvi put
Instagram 

Kako prenosi Avaz.ba, Šabanova udovica odbija napustiti obiteljsku kuću na Dedinju iako su joj djeca više puta predlagala kratki odlazak iz Beograda kako bi se odmorila i sabrala misli. Sve ove informacije za medije u Srbiji ispričao je blizak izvor obitelji. 'Goca je jako loše. Uopće ne izlazi iz kuće, već je posjećuju kćerke i neki prijatelji. Često joj dođu kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, s kojima ponekad sjedi i priča cijelu noć. Rijetko spava i slabo jede. Svi su joj predlagali kratki odlazak iz Beograda, ali ona to odbija, kao da čeka Šabanov povratak', ispričao je dobro obaviješteni izvor.

Također, nakon što je posljednjih tjedana vrijeme provodila u kući, daleko od očiju javnosti, mediji su sada uspjeli doći i do Gordane. 'Molim vas, imajte razumijevanja u ovim teškim danima i trenucima. Kako ću biti, borim se', rekla je kratko supruga preminulog pjevača tužnim glasom za Avaz.ba. 

Šabanova udovica progovorila po prvi put
Instagram (Screenshot) 

Podsjetimo, kako je utvrdila obdukcija, Šaban je u Njemačkoj preminuo od posljedica sudara rano ujutro 17. veljače, u okolici Bielefelda, kao i njegov glazbenik Mirsad Kerić. Kum Slobodan Stojadinović, koji je bio s njima u automobilu, i dalje se oporavlja od teških ozljeda.