Holivudski glumac Liam Hemsworth sa svojom je djevojkom Miley Cyrus proslavio 28. rođendan. Tim mu je povodom pjevačica i glumica posvetila emotivnu objavu na svojem Instagram profilu, a počastila ga je i neobičnom 'tortom'. Glumac je, naime, ugasio svjećice na velikoj pizzi s povrćem, a fotografiju iste je podijelio sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. 'Savršen rođendan. Ako izostavimo dlakave prste mog oca koje kopaju po pizzi', napisao je slavljenik uz fotografiju i svima zahvalio na čestitkama.

Da nije uvijek razuzdana Miley je dokazala romantičnom čestitkom u kojoj je napisala: 'Sretan rođendan mojem najboljem prijatelju na Svijetu. Volim te'. Podsjetimo, 25-godišnja pjevačica Miley Cyrus i njezin 27-godišnji dečko Liam Hemsworth upoznali su se 2009. godine dok su oboje bili tinejdžeri, a nakon mnogih zajedničkih uspona i padova, danas uživaju u zajedničkoj sreći.
SAVRŠEN ROĐENDAN Miley Cyrus iznanadila dečka neobičnom 'tortom'
Story 
Nedavno je izvor blizak paru otkrio kako Liam i Miley iduće godine planiraju postati roditelji. Par je dvaput prekidao 2010. godine, zatim su se 2012. godine zaručili, a 2013. raskinuli zaruke, da bi se 2016. godine ponovno zaručili. Tijekom razdoblja kada su bili odvojeni, oboje su imali veze s drugim ljudima, no njihova je ljubav na kraju ipak pobijedila. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr