Majka Jelene Karleuše Divna Karleuša ispraćena je s ovog svijeta prije više od tjedan dana, ali ne prestaju izranjati svjedočanstva koja potvrđuju da je opravdano nosila ime Divna. Kako prenosi Glossy, javila im se Beograđanka Zorka J. i ispričala kako joj je prije 30 godina Divna nesebično promijenila život iz temelja.

Saznalo se koliko je srce Divne Karleuše bilo veliko
Instagram 

Zorka je tada bila mlada majka i sa suprugom je imala kći. Borili su se da bi preživjeli, pa su odlučili pokrenuti vlastiti biznis i otvoriti cvjećarnicu. No posao im je išao slabo jer nisu imali novaca za reklamu. Dugo su ga skupljali i onda nazvali Radio Beograd, na kojem je Divna radila kao novinarka. Već nakon jedne reklame koju je Divna pročitala davši svo svoje srce u to, posao im je strelovito procvjetao, toliko da su brzo morali zaposliti nove ljude. Život im se stubokom promijenio, rekla je Beograđanka, i već nakon samo dva tjedna mogli su kupiti pristojan automobil.

Saznalo se koliko je srce Divne Karleuše bilo veliko
you tube screenshot 

Podsjećamo, majka Jelene Karleuše proslavila je mnoge zvijezde na Radio Beogradu, i o njenim plemenitim djelima se uvijek pričalo još za njenog života. Umrla je 3. ožujka u svom stanu u beogradskom naselju Altina, nakon što se tri godine borila s rakom pluća. Jelenu je tragična vijest dočekala na povratku s nastupa u Austriji, i pjevačica se otad još nije uspjela oporaviti od gubitka.