Na sinoć održanom nezaboravnom Schweppes Story Hall of Fameu u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu pojavilo se mnoštvo poznatih i rado viđenih lica, a jedno od njih je svakako i ono pjevača Bože Vreće, koji je osvojio nagradu u kategoriji najbolji pjevač zbog čega je bio vidno uzbuđen. Kako se osjećao u trenutku kada je preuzimao nagradu, koju modnu kreaciju je odabrao za ovu čarobnu večer te koji su mu planovi za budućnost, karizmatični Božo ispričao je samo za Story.hr.

'Nagrade su potvrda da svoj posao radim kvalitetno i predano, da u posao dajem svoje srce. Nagrade znače da i mediji i ljudi koji me prate i vole cijene moj rad. Mislim da je to jako bitno po pitanju moje veze s medijima, pa se ovim putem još jednom zahvaljujem magazinu Story na ovoj laskavoj nagradi', započeo je Božo ne skrivajući uzbuđenje. 'Moram pohvaliti i organizaciju koja je divna. Jako sam sretan i počašćen', dodao je i otkrio nam kako njegova ljubav s magazinom Story traje već godinama. 

'Zanima me sve što ima veze s modom i showbizzom, ali na neki lijep, kulturan i sofisticiran način te uvijek dajem prednost nečemu što me opušta, a ujedno mi daje lijep uvid u nešto što me interesira', ispričao nam je Božo, koji je za dolazak u Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine, gdje je održan drugi po redu Schweppes Story Hall of Fame pomno birao odjevnu kombinaciju. 'Što se stajlinga tiče, držao sam se neke klasike, tu je malo Yves Saint Laurenta, malo  skandinavskih dizajnera i francuskih dizajnera koji rade torbe. Držao sam se daška starog Hollywooda, ali zadržao sam odijelo koje je svemu dalo neki mističan pečat', otkrio je i naglasio kako se odlično zabavlja te je iznimno sretan što je imao priliku vidjeti brojne prijatelje s kojima se rijetko viđa.

Iako je njegov raspored pretrpan te nastupa diljem Hrvatske, ali i regije, Božo nam se pohvalio kako je ovog ljeta uspio pronaći vremena i za odmor. 'Uspio se odmoriti ovog ljeta, unatoč brojnim obvezama i nastupima u Šibeniku i Splitu. Naime, bio sam u Dubrovniku kod svoje drage prijateljice Đurđe Tedeschi, a kao što ste već mnogo puta mogli vidjeti, mi uživamo u lagodnim šetnjama, lijepim razgovorima, modnim trenucima i naravno, tu je mnogo ljubavi', zaključio je zadovoljno.

#storyhalloffame#sarajevo#storyhr#noStorynoglory#Schweppes