U Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu, održan je drugi po redu Schweppes Story Hall of Fame, dodjela nagrada i party, u organizaciji magazina Story. Uz brojne zvijezde i dobitnike nagrada, večer su svojim dolaskom itekako uljepšali 29-godišnji glumac Armin Omerović i 43-godišnja pjevačica Tijana Dapčević. Unatoč tome što nagradu nisu osvojili, pružili su podršku svojim kolegama i odlično se zabavili.  

Iako je prvu ulogu ostvario još sa 13 godina, Armin konstantno niže uspjehe u glumačkoj karijeri. Sve njegove uloge, kako u poslovnom pa tako i privatnom životu, pratio je magazin Story kojemu je 29-godišnjak izuzetno zahvalan. 'Čestitke mom dragom magazinu, koji vjerno prati moju karijeru zadnjih 15 godina. Od malog dječaka sam stasao u malo ozbiljnijeg čovjeka, a vi ste sve to pratili. Hvala vam što ste došli u Sarajevo i što je Story prisutan i ovdje. Zaista smatram da je to jedan most između hrvatske i bosanskohercegovačke umjetnosti', iskreno nam je rekao glumac koji je na Storyjev party stigao u društvu djevojke i pjevačice sevdaha, Alme Subašić. Dok je Alma zablistala u tamno zelenoj haljini, Armin se odlučio za bijelu košulju i plave hlače koje je upotpunio sivo-plavim prslukom i smeđim detaljima. 

'Nisam iskoristio slobodne dane. Jedino što sam uspio su bila dva dana na moru u Hrvatskoj gdje me ulovila kiša, pa sam more gledao iz kreveta', našalio se i otkrio da ga uveseljavaju poslovne obaveze, što uključuje snimanja u Italiji, Pekingu, ali i Hrvatskoj. Uz sve to, dodijeljena mu je funkcija direktora 'Centra za kulturu', što itekako iziskuje velik trud. 

S druge strane, ovogodišnji Schweppes Story Hall of Fame za pjevačicu Tijanu Dapčević, prvi je takav event. Kao što je i sama priznala, nije veliki fan velikih događanja. Zbog toga što joj je to ipak u opisu radnog mjesta, uspjela je doći uz mali nagovor prijatelja. 'Natjerali su me prijatelji da dođem i priznajem da se nisam pokajala što sam ovdje jer samo hrvatski Story i kupujem', otkrila nam je pjevačica koja je na veliki party stigla u društvu supruga. Uvijek elegantna i posebna, 43-godišnjakinja je ovog puta odabrala crnu haljinu s istobojnim tilom, koju je upotpunila nakitom i torbicom boje kože oko struka. 

Uz pokoju poslovnu obavezu, za razliku od Armina, Tijana uspjeva uživati u odmoru koji za nju traje sve do rujna, kada njen sin Vuk kreće u peti razred. Otkrila nam je da svake godine sa sinom i suprugom Milanom posjeti Grčku i to na mjesec dana, zbog čega se osjećaju kao nomadi. Uz već tradicionalno putovanje, ove godine uživali su i na Ohridu. Iako još ima nešto vremena za odmor, za Tijanu su krenule pripreme za školu i nove radne pobjede. 

#storyhalloffame#sarajevo#storyhr#noStorynoglory#Schweppes