Iako svjetske zvijezde uživaju u slavi, bogatstvu, putovanjima, najskupljim modnim odjevnim kombinacijama, privatnim školama koje pohađaju njihova djeca, profesionalni uspjeh nije ih omeo u tome da budu glavni akteri seks afera koje su svojedobno potresle cijelu javnost, a neke se niti danas ne zaboravljaju.

1. Prvi na popisu se našao 56-godišnji britanski pjevač, Seal, koji je prevario jednu od najljepših žena na svijetu, 45-godišnju manekenku Heidi Klum. Naime, vijest kako je pjevač zanosni model zamijenio dadiljom je potpuno šokirala svijet, a i samu Heidi koja je samo nakon nekoliko dana predala papire za razvod braka. Par je inače bio u braku od 2005. do 2014. godine. 

2. Brada Pitta nije zaobišao ovaj popis jer je naizgled skladan brak sa 50-godišnjom Jennifer Aniston, prekinut kada je 55-godišnjak upoznao 43-godišnju Angelinu Jolie na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' te su vrlo brzo uplovili u bračnu luku. Brad i Jennifer su bili u braku od 2000. do 2005. godine, a i danas se piše kako ga Aniston nikada nije preboljela. 

3. Kobea Bryanta, 40-godišnjeg proslavljenog košarkaša, prije punih deset godina ga je hotelska radnica optužila za silovanje. No, nakon nekoliko mjeseci brojnih ročišta, sobarica je povukla sve optužbe. Kobe je tada bio i u braku s Vanessom Laine Bryant s kojoj se vjenčao 2001. godine, a nakon tog seks skandala, isplivali su razni navodi kako je suprugu prevario više puta. Par je i danas zajedno.  

4. Pokojnog glumca Robina Williamsa, davne 1986. godine ljubavnica je optužila da joj je prenio herpes tijekom seksualnih odnosa. Naime, Robin je u to vrijeme bio u braku s Valerie Velardi, točnije od 1978. do 1988. godine. Ona se nikada nije oglašavala na tu temu, ali ova seks afera itekako je utjecala na njegov život i karijeru. 

5. Iza uspješnog i savršenog braka Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver, krilo se veliko nezadovoljstvo. Naime, prije samo nekoliko godine u medije je procurila vijest da je glumac lijepu Mariu varao s kućnom pomoćnicom te da je upravo ta izvanbračna veza 71-godišnjem Arnoldu donijela peto dijete. Na kraju, u svibnju 2011. godine Maria i Arnold su potpisali papire za razvod braka nakon punih 25 godina.