Mia Pojatina proglašena je za Miss Universe Hrvatske. Ova atraktivna 22-godišnjakinja rodom je iz Nove Gradiške. Diplomirala je medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Petnaest godina svira klavir, a dvanaest godina trenira odbojku. Osim toga, Mia se bavi i boksom te pjeva u slobodno vrijeme.

U finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše borilo se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske, a upravo je ova Slavonka proglašena najljepšom. Brineta je prilično aktivna na društvenim mrežama, pa često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svojeg svakodnevnog života.

Tako je moguće vidjeti kako novoproglašena Miss uživa u finoj hrani, druženju s prijateljima, ali i u ekstremnim sportovima, poput bungee jumpinga.

Novoizabrana missica, osim titule Miss Universe, odnijela je i tutulu Miss fotogeničnosti, a izabrali su je fanovi putem društvenih mreža Instagram te službene Facebook stranice Miss Universe Hrvatske zbrajanjem lajkova.

Mia, kojoj je krunu uručila Shanaelle Petty, dobila je čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine, a kući je ponijela i vrijedne nagrade.