Nju nikako ne možete fulati. Čak i da nikada niste čuli za ime Lana Jurčević (u što sumnjamo), osvojila bi vas njena simpatičnost i opuštenost, a i oku je ugodna.

Zgodna pjevačica redovito objavljuje svoje dogodovštine na društvenim mrežama, radilo se o koncertima, snimanjima, make up lookovima ili pak privatnim sitnicama koje su joj srcu drage. Dakako, ono najveće – ljubavno pitanje, vješto čuva od javnosti, ali zato rado podijeli kako se provodi s roditeljima, ili kakvo iznenađenje im sprema. Tako je ovaj put lijepa Lana s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira na tatinom motoru uz opis 'Ovako se dolazi na aerodrom. Tata drajva, a njegova dva prsta slikaju. Sreća pa ima rupa za mene' našalila se na račun svog oca.

Za opušteno, ali seksi izdanje, Jurčević je odabrala vruće hlačice, tenisice i zelenu majicu dugih rukava koja se poput fraka širi iza leđa. Raspustila je bujnu kosu, stavila sunčane naočale i naušnice kako bi fotografija ispala što bolje i moramo priznati da je u tome uspjela. O broju lajkova ne moramo ni pričati, jer svakom objavom za pjevačicom nastaje sve veća pomama.