Zavodljivi glumac Jared Leto ponovno je zapalio Instagram svojom fotografijom, a riječ je o onoj u blagdanskom izdanju. Ženski dio javnosti ne prestaje uzdisati za slavnim 47-godišnjakom, a sve zbog 'mudrog' odabira količine odjeće koju je imao na sebi. Naime, Jared je skinuo majicu, a na glavu je stavio kapicu Djeda Božićnjaka te je tu fotografiju iskoristio kako bi svima poželio najljepše želje povodom dolaska Nove godine.

'Sretni blagdani', napisao je uz fotografiju koja je odmah osvojila njegove pratiteljice i osvojila višeznamenkasti broj lajkova. Mnogi se nisu mogli suzdržati da ga ne pitaju kako uspjeva održati tako isklesanu figuru i zamaman izgled, na čemu se zahvalio te podsjetio kako je sve stvar dobrog balansa i čuvanja zdravlja.

Nedavno je o tome govorio za britanski magazin 'GQ', a priznao je kako su za njegovu liniju i mladoliko lice najzaslužniji zdrava prehrana i vježbanje, a istaknuo je kako  je umjerenost kao način života jedan od glavnih razloga zbog kojih mu nitko ne bi pripisao godine koje stvarno ima.