Najbolja domaća atletičarka svih vremena, Sandra Perković, već neko vrijeme uživa na visokim temperaturama van Hrvatske, a dogodovštine sa svojih putovanja sportašica rado podijeli i sa svojim obožavateljima.

Iznimka nije bila ni ovaj put kada je Sandra otkrila da se nalazi u Miamiju gdje punim plućima upija sunčeve zrake. Na pješčanom Miami Beachu lijepa atletičarka ponosno je pokazala svoje atribute i otkrila kako se najviše voli opustiti. Odjenula je crni kupaći kostim i prozirni ogrtač za plažu, dok je kosu raspustila i ostavila da vijori na vjetru. Cijeli outfit uskladila je s trendi sunčanim naočalama u narančastoj boji, a na ruku je stavila scrunchie. 'Pronađite me tamo gdje se glazba susreće s oceanom', napisala je uz fotografiju na koju je zaradila pregršt komplimenata svojih prijatelja i pratitelja. 



Sandra je osim po velikim sportskim uspjesima, poznata i po tome što voli putovati, pa je tako nedavno posjetila i Kubu. 'Oduvijek mi je bila velika želja otići na Kubu, vidjeti baštinu i upoznati njihovu kulturu i način življenja. Definitivno treba obići cijeli otok, jer svako mjesto i svaki grad ima svoju priču', samo za Story.hr rekla je Sandra tada. 'Havana je totalno drugačija od svih gradova. Čak ću se usuditi reći da to nije tipična Kuba. Mjesta koja sam posjetila su posve drugačija. Ljudi su topliji, spremni za pomoći i doživjeti Kubu. Moja preporuka je da posjetiti na dva ili tri dana Havanu, a ostalo otputovati na druga mjesta', preporučila je te nadodala kako joj ipak nedostaje hrvatska kuhinja jer Kubanci nisu baš poznati gurmani.