Javnosti je poznato da pop pjevačica i glumica Selena Gomez već neko vrijeme ima psihičkih problema, zbog čega se povukla od nastupa i rijetko komunicirala s obožavateljima putem društvenih mreža. No nije bilo toliko poznato da 27-godišnja zvijezda pati i od zdravstvenih problema zbog kojih su joj počeli otkazivati bubrezi, javlja Radar Online. Prije godinu dana njena najbolja prijateljica Francia Raisa odlučila je spasiti joj život i donirala joj je svoj bubreg. Međutim, zbog tog plemenitog čina njih dvije su se posvađale i prekinule prijateljstvo.

Selena je izjavila kako joj je 'muka' od toga da se osjeća dužno svoj najboljoj prijateljici zbog bubrega, a 31-godišnja Francia, koja glumi u seriji 'The Secret Life of the American Teenager', prozvala je Selenu zato što ne pazi na svoje zdravlje i novi bubreg, nego i dalje pije alkohol, ne poštujući ni nju ni njihovo prijateljstvo. Pjevačica koja je bila u vezi s Justinom Bieberom doživjela je tako veliki gubitak jer pravih prijatelja koji su za tebe spremni donirati bubreg ne nalazi se lako, Nekoć najbolje prijateljice navodno ne pričaju već osam mjeseci.

'Seleni je dosta toga da se osjeća dužno zbog bubrega. To je bio Francijin izbor i odluka, nije kao da ga joj je ukrala. I da, Selena tu i tamo popije alkoholno piće, ali ne svaki dan, niti se drogira. Uživa u svom životu i tako ga želi živjeti. Sprema se vratiti na pozornicu i ne trebaju joj sad takvi stresovi ', rekao je izvor blizak pjevačici.

S druge strane, Francia je izjavila kako se Selena ponovo vratila starim porocima i svjesno riskira da sebi ponovno ugrozi život. 'Napravila je upravo suprotno od onoga što je rekla da će napraviti kad bude zdrava, da više neće piti', rekla je.