Omiljena 26-godišnja pjevačica Selena Gomez, nakon dugog izbivanja, ponovno se vratila na društvene mreže. Naime, nakon narušenog psihičkog zdravlja, mlada se pjevačica prijavila u bolnicu i povukla iz javnosti te ju njezini obožavatelji posljednjih mjeseci nisu imali prilike vidjeti. Sada je, na veliko oduševljenje svojih brojnih obožavatelja, objavila na svom Instagram profilu niz od nekoliko fotografija popraćeno dirljivom objavom te time označila svoj veliki povratak. 

'Prošlo je dosta vremena otkako ste me zadnji put čuli, ali sada sam tu i želim vam svima poželjeti sretnu novu godinu i zahvaliti vam na vašoj ljubavi i podršci.', započela je pjevačica te nastavila, ' Prošla godina je definitivno bila godina obnove, izazova i rasta. Uvijek su ti izazovi ono što vam pokazuju tko ste i što ste sposobni nadvladati. Vjerujte mi, nije lako, ali ponosan sam na osobu koja postajem i radujem se budućnosti. Volim vas sve.', emotivno je zaključila 26-godišnja Selena. 

Podsjetimo, mlada pjevačica se već duže vrijeme bori s depresijom, a otkako je sve izašlo u javnost, često otvoreno razgovara sa svojim obožavateljima o psihičkim problemima kako bi ih iz iskustva savjetovala i pokušala im pomoći. Posljednje fotografije koje su objavile Selenine bliske prijateljice na kojima pjevačica uživa u društvu najbližih svakako su obradovale njezine mnogobrojne fanove koji su zaključili kako se Selena ipak uspijeva izboriti s depresijom.