Pjevačica i glumica Selena Gomez svojim je potezom ponovno rastužila milijune pratitelja na društvenim mrežama kada je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu obznanila kako se povlači s društvenih mreža. Ovo nije prvi put da se odlučila na takav čin, no nije poznato što ju ovoga puta na to navelo.

'Današnje raspoloženje, gledala sam se u ogledalu - izgledam kao idiot. Update: radim pauzu na društvenim mrežama. Opet. Koliko god sam zahvalna na dobrobitima koje nam pružaju društvene mreže, jednako sam zahvalna što se mogu maknuti iz svega toga i živjeti normalan život u trenutku koji mi je pružen. Samo zapamtite - negativni komentari mogu nekoga itekako povrijediti. Očito', napisala je Selena uz svoju fotografiju.

Samo dva dana prije ove objave, Selena je učinila još nešto neočekivano - krenula je poklanjati svoju odjeću. 'Ovo je moja haljina koju sam nosila na snimanju spota za pjesmu 'Back toYou' i želim ju nekome pokloniti. Stoga, ako želite ovu haljinu, recite mi. Poklonit ću je nekome jer zaista nema smisla da stoji u ormaru', kazala je Selena u videu u kojem njezina prijateljica pokazuje šljokičastu haljinu s resicama.

Iako nikome nije jasan razlog njezinog neobičnog ponašanja, neki vjeruju da je razočarana što je njezin bivši dečko Justin Bieber pronašao sreću s drugom te se njome i oženio.