Nakon što joj je krajem prošle godine bilo narušeno prvo fizičko, a potom i psihičko zdravlja, mlada pjevačica Selena Gomez zbog dugotrajnih se terapija povukla iz javnosti te je potpuno zapostavila društvene mreže. Njezin život daleko od pogleda javnosti trajao je nekoliko mjeseci, a zatim se u prosincu ponovno oglasila i na sreću mnogobrojnih fanova pokazala da se osjeća mnogo bolje.

Da je ponovno pronašla snagu i sreću, dokazuje i njezina posljednja objava kojom najavljuje skoro vjenčanje. Naime, njezina najbolja prijateljica sprema se stati pred oltar, pa su joj Selena i još dvije prijateljice priredile djevojačku zabavu na plaži.

'Moja najbolja prijateljica se udaje', napisala je Selena pored fotografija na kojima s prijateljicama pozira u kupaćem kostimu. Ako je suditi po širokom osmijehu na njezinom licu, Selena se osjeća odlično, a tako i izgleda. 'Osjeća se puno bolje i veseli se povratku u normalan život. Trenutno sve vrijeme provodi s prijateljima i obitelji', otkrio je nedavno izvor blizak 26-godišnjoj Seleni.