Nakon narušenog fizičkog zdravlja, pjevačica Selena Gomez sad se ponovno bori s problemima psihičkog karaktera. Naime, napustila je rehabilitacijski centar u koji je otišla početkom listopada zbog živčanog sloma uzrokovanog saznanjem o vjenčanju bivšeg dečka Justina Biebera, no ubrzo joj je produženo liječenje jer terapija nije napredovala prema očekivanjima liječnika. 

Prije nego što je otišla na psihološko savjetovanje, pjevačica je par puta hospitalizirana zbog posljedica lupusa i transplantacije bubrega. To je toliko utjecalo na nju da je tijekom posljednje transplantacije doživjela živčani slom i napravila scenu u bolnici zbog čega je dodatno zadržana kako si ne bi pokušala nauditi. 

Prema pisanju stranih medija, stanje joj se popravlja, no ne dovoljno kako bi prestala s odlascima kod psihologa kako bi joj savjetovanje pomoglo da pobjedi depresiju i anksioznost. Također, njezina glazbena kuća otkazala sve je sva nadolazeća događanja i projekte kako bi joj se prižio potreban mir.

Podsjetimo, dan prije nesretnog događaja mlada zvijezda je na Instagramu obavijestila obožavatelje kako će se na neko vrijeme odreći društvenih mreža te je svojim pratiteljima odgovarala na pitanja o depresiji i psihičkim problemima kako bi ih iz iskustva savjetovala i pokušala im pomoći prije nego li se oprosti od virtualnog svijeta. Selena se još uvijek nije vratila na Instagram jer se u potpunosti želi posvetiti odlasku na terapiju i rehabilitaciju.