Simpatična glumica i pjevačica Sementa Rajhard, kao i brojna poznata lica s domaće scene, odlučila je gradski asfalt zamijeniti morskom pučinom i pješčanim plažama. Da uživa u ljetnim radostima, jasno je vidljivo po fotografijama koje s obožavateljima dijeli na društvenim mrežama, a samo za Story.hr otkrila je kako i u čijem društvu provodi ljetovanje.

'Trenutno sam na Malom Lošinj s roditeljima, a ovo nam je zapravo radni odmor jer smo tu na proputovanju s obiteljskim lunaparkom s kojim ćemo obići gotovo cijeli Jadran', ispričala nam je Sementa i dodala kako joj radni odmor ne pada nimalo teško.

Osim što se obožava kupati i plivati, Sementa od ljetnih užitaka najviše uživa u sunčanju. 'Ja se tri dana odmaram, pa onda radim i tako u krug. Imamo brod s kojim obilazimo uvale, a ja nekako najviše volim kombinirati odlazak na gradske plaže kao i na one osamljene. Volim ljude, volim se družiti i zaista me ne smetaju gužve', kazala je i dodala kako joj je jedna od najdražih aktivnosti na ljetovanju večernja šetnja po rivi.

Lijepa Sementa nedavno se i zaručila za Vanju Brundulu te nam je rekla kako on dolazi k njima na more kad god ulovi mali predah od poslovnih obveza. 'On puno radi, pa planiramo poseban godišnji za nas dvoje. Kada oboje završimo s poslovnim obvezama onda ćemo zajedno putovati duž Jadrana iako nemamo konkretan plan. Ni ne planiramo ništa, osim odmora, zabave i druženja s prijateljima', zaključila je glumica koja je sa zagrebačkim ekonomistom, instruktorom skijanja i zaljubljenikom u adrenalinske sportove u vezi od 2015. godine.