Sementa Rajhard izgleda vrlo nježno i smireno, no sama priznaje da nije uvijek takva. Domaća glumica prisjetila se događaja iz djetinjstva za koje ju vežu uspomene s bratom s kojim se kao dijete često prepucavala kroz igru, a ništa durgačije nije bilo ni tog dana 1996. godine.

'U Rijeku je došao cirkus iz Italije pa su mene i starijeg brata Giuliana roditelji odveli na show. U pauzi je gospodin iz cirkusa šetao s jednim tigrićem i papigom, a najsmiješnije je bilo što je meni dao tigrića za fotkanje, dok je brat dobio papigu. Zbog toga je cijela noć prolazila u ispitivanju zašto je Giuliano dobio papigu, a ne tigrića', prisjetila se uz smijeh Sementa za Story.hr.

Sementin brat Giuliano četiri je godine stariji od nje, a također se bavi glazbom. Kako je DJ, a ona uz glumu i pjeva, zajedno su se dobro slagali i još bolje zabavljali. Ipak, bilo je trenutaka kada bi se posvađali, a Sementa je bratu uvijek pokazala zube onako kako je to usvojila od njega. 'Rasla sam s njim tako da sam bila na prvu slatka i mala, ali sam zapravo bila prilično ratoborna', priznala je simpatična Riječanka.