Da lijepa glumica i pjevačica Sementa Rajhrad proživljava sretno razdoblje, potvrđuje i to što se, navodno, zaručila za svog dečka Vanju Brundulu. Na naš upit o zarukama Sementa je poručila da nema komentara o novom i važnom koraku u vezi sa zagrebačkim ekonomistom, instruktorom skijanja i zaljubljenikom u adrenalinske sportove. Kako je tajanstvena u vezi navodnih zaruka, tako vješto od očiju javnosti krije sve daljnje planove sa svojim dragim.

Story je prvi donio ljubavnu priču zgodne 26-godišnjakinje i svestranog Zagrepčanina u veljači 2016. godine. Par je tada u vezi bio već pola godine. Sementa i Vanja prvi su put zajedno viđeni potkraj rujna 2015. na utakmici KHL Medveščaka i Salavat Julajeva u Domu sportova. Tada su se trudili izbjeći novinare i nisu pokazivali bliskost. No na Valentinovo iduće godine u kasnim poslijepodnevnim satima zaljubljeni par došao je na premijeru predstave ‘Crvenkapica’ u kino Grič. Nakon završetka izišao je na stražnja vrata kako bi izbjegao fotografe, no taj im put tajnovitost nije uspjela. Ni tada Sementa nije željela govoriti o vezi s plavookim sportašem i ekonomistom, no da s dragim dijeli ljubav prema avanturi, potvrdila je prošle godine kad je na Instagram stavila fotografiju na kojoj s dečkom uživa u zimskim radostima na austrijskom skijalištu Flachau.

A u povodu serije na Novoj TV ‘Čista ljubav’, u kojoj igra Eminu, u intervjuu za Večernji list nedavno je otkrila čime ju je Vanja osvojio: - Jednostavnošću. Naravno, to osvajanje trajalo je neko vrijeme, ali moram priznati da se trudio. Nisam tip koji se zaljubi na prvi pogled, a ni ubrzo nakon toga. Više se i ne sjećam koliko mi je trebalo da se zaljubim u Vanju. Sretna sam i ne razmišljam o tome kako je počelo. Dobro je u ljubav uključiti i razum, naročito pri odlučivanju. Uvijek volim dvaput razmisliti - rekla je Sementa, istaknuvši da je s dobricom Eminom iz ‘Čiste ljubavi’ povezuje tvrdoglavost. - Kad mislim da je nešto dobro za mene i druge osobe, ne odustajem lako od toga. Volim drugima davati savjete, ali dobronamjerne jer sam najsretnija kada su ljudi oko mene sretni. Također, smatram li da je nešto dobro, ustrajat ću u tome - zaključila je odlučna pjevačica i glumica kojoj je sve zacijelo lakše uz njezina zaručnika Vanju.