Story radio
Početna Celebrity 3033 prikaza 09. studenoga 2018.

Sementa Rajhard pronašla sreću u nesreći

Sementa Rajhard

Glumica je poznata po svom vedrom duhu

Simpatična glumica i pjevačica, 26-godišnja Sementa Rajhard, zatrpana je brojnim poslovnim obavezama, pa kada ne glumi, pomaže svojim roditeljima s obiteljskim poslom. No sada je Sementa na prisilnom odmoru zbog prehlade koja ju je prikovala za krevet. Iako nitko ne voli biti bolestan, uvijek vedra Sementa, u tome je ipak pronašla nešto pozitivno.

Tako je Instagramu objavila fotografiju iz kreveta, a pored nje je napisala: 'Bolesna i sretna, jer napokon sam dva dana doma u pidžami I TO CIJELI DAN'. Pored objave dodala je još i hashtagove 'Luksuz života' te 'Čaj i mamina kuhinja', pa je očito kako joj je odmor, pa makar i prisilan, bio prijekopotreban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Iako je muči prehlada, Sementa i u ovom kućnom izdanju bez imalo šminke izgleda vrlo svježe i lijepo. Kako nam je nedavno otkrila, za njezin njegovan izgled zaslužna je jednostavnost, a odala nam je i kako izgleda njezina beauty rutina. 

'Beauty rutina mi se sastoji od nanošenja pjene za čišćenje lica ujutro i navečer. Pjena je zaista čudo, nježno čisti lice od make upa i ostalih nečistoća i bez toga ne idem nikamo', ispričala je Sementa te dodala kako se pokušava što rijeđe i manje šminkati nakon snimanja i javnih događaja kojima prisustvuje tijekom godine. 'Volim osjećaj lica bez šminke što duže ako je moguće', priznaje glumica.

Komentari