Sementa Rajhard, 28-godišnja glumica i glazbenica, u posljednje vrijeme radi na snimanju nove mini dramske serije 'Nestali'. Ovih je dana na svom Instagram profilu objavila i nekoliko fotografija sa snimanja serije, a za Story.hr je otkrila i nešto više detalja o atmosferi sa snimanja.

Serija 'Nestali' ratna je serija, a radnja serije odvija se nekoliko dana prije vojno-redarstvene operacije Oluja. Sementa je svoju ulogu opisala riječima: 'Uplašena, zarobljena djevojka, civil. Zapravo se radi o karakterističnom prikazu djevojke koja se našla u ratnoj situaciji. Ne mogu otkriti previše detalja o tome kako se razvija radnja, ali važno je naglasiti da se u seriji prikazuju stvarni događaji'.

Na pitanje o tome kakva je bila atmosfera na snimanju rekla je: 'Bilo je super, jako dobra atmosfera. Uglavnom je to muška ekipa, samo je par djevojaka. Svi se već znamo, ali sve je odrađeno vrlo profesionalno i nekim normalnim tempom. Postali smo jedna velika obitelj i sve je bilo pozitivno iskustvo'.

Upitali smo je i sviđa li joj se kostimografija sa snimanja serije. 'Apsolutno. Kostimografija je autentična, a kostimografi i ekipa zadužena za make-up potrudili su se da sve bude realno i domišljato', rekla je Sementa. Istaknula je da bi rado i u stvarnom životu, umjesto samo u ulozi, nosila neke retro odjevne kombinacije. Otkrila nam je i kako planira provesti vrijeme nakon snimanja. 'Snimanje serije je praktički završilo pa će uskoro početi i godišnji odmor. Planiram ga provesti na moru gdje ću uživati s obitelji.'

Kada bi morala izdvojiti svoju najdražu televizijsku ulogu, Sementa kaže da bi to bila njezina prva uloga. 'Morala bih reći 'Stella'. Osobito mi je draga jer se radi o mjuziklu. To mi je bila i prva televizijska uloga pa će mi uvijek biti nekako posebna', priznala je.

Na pitanje o tome je li joj draža glazba ili gluma, rekla je: 'To mi je uvijek najteže pitanje. Ne bih mogla odabrati. Drago mi je što u nekim slučajevima mogu spojiti obje profesije', zaključila je simpatična brineta.