Već drugu godinu zaredom, svjetski najpoznatija tenisačica, Serena Williams, privlači pozornost javnosti zbog odjevnih kombinacija koje odabire za meč. Legendarna 37-godišnja Amerikanka, i ove se godine, na 'Roland Garrosu' pojavila u izazovnom kostimu. Ovaj turnir odlučila je otvoriti u kratkoj sportskoj haljinici s mrežastim i prozirnim dijelovima. Na leđima kostima, koji je za nju kreirao dizajner mode kuće Louis Vuitton, Virgil Abloh, pisalo je 'majka, šampionka, kraljica i božica'. 

Iako su, putem Instagrama, brojni fanovi Sereni dali podršku, bilo je i onih koji se nisu složili s takvim mišljenjem. Istaknuli su da bi, zbog prošlogodišnjeg skandala, trebala pripaziti na svoje ponašanje.

Podsjetimo, Serena se prije godinu dana, nakon rođenja svog prvog djeteta, malene Olympije, pojavila u sasvim neobičnoj kreaciji za ovaj sport. Svoj višak kilograma pokušala je sakriti kostimom inspiriranim superjunakinjom 'Crnom Panterom', kojom je iznenadila okupljenu publiku. Upravo je ta odjevna kombinacija, bila razlog zbog kojeg je predsjednik Francuskog teniskog saveza uveo zabranu na ovakvu i sličnu opremu sportaša.