Uspješna tenisačica Serena Williams ponovno je privukla pažnju javnosti, no ovoga puta to nije učinila svojim teniskim umijećem, niti izborom odjeće, već svojom vjerom. Naime, tenisačica je u intervjuu za časopis Vogue izjavila kako njezina kći Olympia neće imati rođendansku proslavu prvog dana rujna.

'Olympia ne slavi rođendane. Mi smo Jehovini svjedoci. Mi to ne radimo', izjavila je Serena koja ne slavi ni blagdane poput Božića i Uskrsa jer njezina vjera smatra da su to 'poganski običaji'. Serena se Jehovinim svjedocima pridružila još ranih osamdesetih godina, na majčin zahtjev i prihvatila sve običaje koje joj nameće vjera.

Rekla je i kako joj je vjera iznimno važna te da, iako do sada vjeru nije prakticirala u potpunosti, to želi popraviti. Dodala je i kako njezin suprug Alexis nikada nije išao u crkvu, ali da njezine potrebe stavlja na prvo mjesto te da ju u potpunosti podržava. 'Ja sam Jehovin svjedok. Mislim da je teško u životu ljudima koji ne vjeruju u Boga. Bog je smisao života', zaključila je Serena.