Tenisačica Serena Williams koja trenutna igra na četvrtom turniru otkako je u listopadu prošle godine rodila djevojčicu Olympiju, otkrila je nedavno da sudjelovanje u natjecanjima znači da će propustiti važne trenutke u životu svoje kćeri. Svaki sportaš svjestan je da se za uspješnu karijeru treba mnogo čega odreći, a čini se kako je Serena ovoga puta to okusila i na svojoj koži. Naime, tenisačica je propustila možda jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog roditelja. Na svom je Twitter profilu s obožavateljima podijelila emotivnu poruku u kojoj je izrazila tugu zbog prvih koraka njezine 10-mjesečne kćeri kojima zbog treninga nije mogla nazočiti, izvijestio je britanski Metro. 

'Napravila je svoje prve korake. Ja sam trenirala i propustila sam ih. Plakala sam.', napisala je dotučena Serena. Ipak, njezini su obožavatelji odlučili podržati majku i utješiti je dirljivim komentarima kojima su se nadovezali na njezin post. 'Imat ćeš toliko trenutaka koji tek dolaze. Ne brini se zbog stvari koje si propustila jer su to samo trenuci.', 'Koraci koje napravi s tobom, sjećanja koja stvorite zajedno. To će potrajati.', neki su od komentara kojima su pratitelji razveselili Serenu. 

Lijepa tenisačica i sama je priznala da ju je količina podrške od njezinih obožavatelja usrećila i pomogla da se bolje osjeća. 'Bilo je toliko pozitivno. Toliko mnogo ljudi, gotovo svi u komentarima su govorili da nije toliko strašno i podijelili svoja slična iskustva. Nisam znala da je to toliko česta pojava. Osjećala sam se dobro što sam to podijelila. Odmah sam se osjećala bolje zbog svih mama i tata koji su komentirali da je to sasvim normalno.', rekla je Serena tijekom pres konferencije.