Omiljeni crnogorski pjevač, 43-godišnji Sergej Ćetković, oduševio je mnogobrojne obožavatelje na svom Instagram profilu emotivnom objavom. Naime, karizmatični glazbenik u sretnom je braku sa suprugom Kristinom s kojom ima dvije kćerkice, Lolu i Milu, a fotografija koju je podijelio s pratiteljima nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

'Moja LJUBAV! 20 godina braka', napisao je Sergej ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom Kristinom s kojom danas obilježava dvadesetu godišnjicu braka. Kako je i sam nedavno priznao, pjesmu 'Oči nikad ne stare', posvetio je upravo voljenoj supruzi jer nije mogao pronaći prave riječi kojima će joj iskazati ljubav. 

Baš kao što su njegove pjesme emotivne, takav je i ovaj Crnogorac koji najviše uživa kad je u društvu triju princeza - supruge Kristine te njihovih posvojenih kćerkica Lole i Mile. Nedavno je samo za Story prokomentirao svoj brak kao i što misli o današnjem sve kasnijem stupanju u isti. 'Kad je o braku riječ, sve češće možete čuti kako se današnjim generacijama govori da prožive mladost, da se ižive. Naravno, treba živjeti punim plućima i pronaći osobu s kojom želiš provesti ostatak života. Prvo treba biti siguran da želiš brak, da si spreman u njega uložiti svu ljubav i povjerenje. Moramo cijeniti ono što imamo jer danas svi pomalo zaboravljamo na vrijednost obitelji. Trči se za karijerama, vodi se moderan život, ali onda jednog dana shvatite da ste sami i da sve te životne trenutke nemate s kime dijeliti', otkrio je pjevač.