Pjevačica bez dlake na jeziku, Marija Šerifović, nikada nema dosadne komentare i mišljenja o svojim kolegama s balkanske glazbene scene i ne libi ih se izreći. Nekoga diže u nebesa, kao npr. Olivera i Šabana Šaulića, ali druge glazbenike ne štedi nimalo ako misli da nisu zaslužili.

Ovaj put je Marija na svom Instagram profilu objavila kolaž crno-bijelih fotografija ljepotica iz bivše Jugoslavije 60-ih godina prošlog stoljeća, na kojima se vidi njihova prirodna ljepota i nijedna nema prenapuhane usnice i silikonske grudi. Pjevačica je zatim brutalno popljuvala čitavu današnju regionalnu estradu, ali i sve obične ljude koji ih slijede primjerom u estetskim operacijama, napisavši na fotografiji: 'Nekada sajam ljepote... sad bal vampira i kurvi'.

Budući da 34-godišnjoj pjevačici koja će uskoro imati koncert u Ciboni i koja je pobijedila na Euroviziji karijera ide vrlo dobro, nije jasno što ju je toliko naljutilo da je odlučila poslati takvu poruku. Sigurno pri tome nije mislila na sve kolege i kolegice glazbenike, iako je danas teško naći nekog koji nije bio na estetskoj operaciji. No mora se priznati da je Marija u pravu u jednome, a to je da smo 60-ih godina prošlog stoljeća mogli uživati u puno više prirodne ljepote nego danas.