David Beckham jedan je od najbogatijih ljudi na svijetu, zahvaljujući uspješnoj bivšoj nogometnoj karijeri koja mu je omogućila lagodan i luksuzan život, a sada svoj bankovni račun puni kroz ulaganja i sponzorstva. Iako bi mnogi pomislili kako i njegova obitelj uživa takav način života, na iznenađenje javnosti, Davidova sestra Lynne Beckham-Briggs prodaje osobne stvari na društvenim mrežama kako bi preživjela.

Prema pisanju britanskih medija, Lynne zarađuje 164 funte tjedno, što je oko 1360 kuna, za razliku od njezina brata koji na bankovnom računu broji vrtoglave iznose. Mnogi se pitaju zašto Lynne prodaje stvari umjesto da joj brat pomogne, a odgovor na ovo pitanje leži u njihovom ne tako dobrom odnosu. Naime, kada se 1999. godine udala za svog sada bivšeg supruga Colina Everyja, David je s njom prestao razgovarati jer nije podržavao taj brak, a sada kada joj je najpotrebniji, ne može računati na njegovu pomoć iako se razvela još 2010. godine.

Stoga, na Facebooku je objavila nekoliko oglasa u kojima prodaje rabljene stvari kako bi i omogućila što lakši život i prehranila se. Njezine objave odmah su privukle pažnju javnosti, a mnogi osuđuju Davida zbog tvrdoglavosti. Osim Lynne, David ima sestru Joanne s kojom je u odličnim odnosima, osobito otkako mu je podarila nećakinju prije nešto više od godinu dana.