Story radio
Početna Celebrity 8743 prikaza 11. srpnja 2018.

Sestra Marcela Brozovića o obiteljskim nesuglasicama

Instagram (Screenshot).

Za Story.hr odala je sve detalje svog odnosa s hrvatskim reprezentativcem

Otkako je naš uspješni nogometni  reprezentativac Marcelo Brozović zaigrao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, navijači su bacili oko na njegovu atraktivnu sestru Emu Brozović o kojoj posljednje vrijeme sve češće čitamo u medijima. Ipak, Ema tome ne pridaje veliku pažnju jer je njezina trenutna preokupacija usmjerena na iskazivanje podrške svome bratu i našoj reprezentaciji. Ema je Marcela bodrila čitavog života, od njegovih početaka, igranja za mlađe kategorije pa sve  do danas. Ipak, koliko god se ne obazirala na pažnju koju trenutno uživa, lijepa plavuša ne može promaknuti znatiželjnim prolaznicima koji ju prepoznaju na ulici. 

'Prepoznaju me, ali to nije ni bitno i ne obazirem se na to. Ja sam samo sestra koja prati svog brata kroz sve nogometne uspone koji su, a i koji tek stižu! Nisam pobornik isticanja i prikazivanja sebe u ovoj priči koja se odnosi na Svjetsko prvenstvo jer ja sam u svemu tome samo jedan veliki navijač prvenstveno za svoga brata, a i za cijelu našu repku!' otkrila je samozatajna Ema za Story.hr.


Na pitanje o odnosu s Marcelom, sestra hrvatskog reprezentativca otkrila je da su u mlađim danima imali svakojakih neslaganja, ali su ih unatoč različitim stavovima uvijek uspjeli premostiti. 'Standardno kao i većina normalnih obitelji imali smo različitih spački i nesuglasica, ali uvijek smo to rješavali na najbolji mogući način. Stali jedno uz drugo na kraju i podržavali se međusobno u svemu.', kazala je. 

Svoju su bliskost i uzajamno podršku održali sve do danas, a zasluge za takav nesebičan odnos, Ema pripisuje odgoju njihovih roditelja. 'Dosta smo prisni jer tako su naši roditelji odgajali od malena, da stavljamo naše najbliže na prvo mjesto. Naravno Marcelo živi u Milanu sa svojom obitelji, ali kad god imam vremena gledam da odem tamo da vidim i njega i njegovu kćerkicu malenu Auroru, našu mezimicu.', prokomentirala je. 


Ipak, trenutna zaokupljenost njezinog brata natjecanjem na Svjetskom nogometnom prvenstvu, ne ostavlja im dovoljno prostora da se međusobno druže. Unatoč tome, Ema tvrdi kako njezina podrška ne izostaje. 

'Nismo previse u kontaktu sad, gledam da ga ne dosađujem previše jer znam da ima obaveze tamo svaki dan i da se priprema za utakmicu koja je cijeloj našoj naciji dosta važna! Ali on zna da sam ja uvijek uz njega i to mi je jedino važno.' rekla je Ema i otkrila odakle će strastveno navijati za Hrvatsku u večerašnjoj utakmici protiv Engleske: 'Pratit ću utakmicu večeras ispred malih ekrana, u našem obiteljskom kafiću “Epic Brozo” u Velikoj Gorici te također pozivam sve naše vjerne navijače da nam se pridruže večeras i da zajedno navijamo za naše Vatrene! Idemo do pobjede, iznad svih Hrvatska!'

 

Komentari