Samantha Grant, 54-godišnja polusestra Meghan Markle, oglasila se nakon što je dobila nećaka te je od vojvotkinje od Sussexa zatražila da zakopaju ratne sjekire, piše Fox News. Naime, sestre su već dulje vrijeme posvađane i ne komuniciraju, a ako je suditi po najnovijem razvoju događaja, Samantha je u rođenju kraljevske bebe vidjela priliku za novi početak.

'Želim da moj nećak zna da ima veliku obitelj i da je dio nevjerojatnog povijesnog vremena te da smo uzbuđeni zbog njega', rekla je Samantha te dodala da joj je do Meghan, unatoč svemu, još uvijek stalo. 'Uzbuđena sam zbog Meghan i Harryja, doista sam uzbuđena zbog nje. Volim je, ona je moja mlađa sestra i nije važno što smo u prošlosti rekle jedna drugoj, ona sada mora učiniti pravu stvar', poručila je.

Naglasila je i kako se nada da će se nakon rođenja nasljednika britanske kraljevske obitelji izgladiti odnosi između vojvotkinje i njihova oca, Thomasa Marklea. 'Želim da Meghan bude dio njegovog života te da podijeli s njim ove predivne trenutke', izjavila je.

Podsjetimo, Meghan i njena polusestra ne skrivaju kako su u lošim odnosima, a mnogi tvrde kako Samantha i njihov otac Thomas Markle, žele samo iskoristiti Meghaninu popularnost. Konstantnim iznošenjem 'prljavih' privatnih detalja iz Meghaninog života, polusestra ustraje u tome da ocrni vojvotkinju u medijima pa je tako najavila i promociju knjige o Meghan 'In the shadows of the duchess' koja će biti izdana u dva nastavka.