Već i ptice na grani znaju tko je Kate Moss, no malo tko zna da za njezinu polusestru Lottie. Ipak, čini se kako je sada došlo njezino vrijeme te kako će baš ona nastaviti stopama svoje starije članice obitelji. Iako joj je tek 19 godina, svijet je već sada počeo ludjeti za njom, a i sama se može pohvaliti kako je već krasila neke od najznačajnijih naslovnica svjetski poznatih modnih časopisa.

Polusestri po očeovj strani, Katinoj nasljednici, smiješi se vedra budućnost u manekenskoj i modnoj industriji što je bilo jasno još od njezine prve kampanje. Riječ je o kampanji za modnog titana, poznatu modnu marku Calvin Klein, a tu kampanju odradila je kada je imala tek 13 godina. Samo godinu dana kasnije, Lottie je nosila revije na pariškom Tjednu mode.

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

'Izgleda da nam je to obiteljsko obilježje. Kate je jedan od razloga zbog kojih sam postala manekenka', izjavila je svojednobno Lottie. Također, 24 godine mlađa polusestra je čak pet centimetara niža od Kate, odnosno njezina visina iznosi 168 cm. Kate je na njezinim počecima rečeno da, kad bi bila samo nekoliko centimetara viša, da bi imala jednu nulu više na bankovnom računu. Sudeći po tome, još niža Lottie mora da je jako posebna kada se uspjela tako probiti unatoč visini netipičnoj za svjetski uspješne modele. Autor: A.S. Foto: Instagram, Profimedia