Uspješne sportašice, sestre Ana i Lucija Zaninović, krajem prošle godine postale su majke i tako sportski svijet zamijenile onim obiteljskim. Ana je sina Tomu rodila 5. prosinca, samo mjesec dana nakon što je njezina sestra blizanka, Lucija Zaninović, na svijet donijela malenog Ervina, kojeg je dobila sa suprugom Nalom Kuzmanićem. Da su im njihovi sinčići najvažniji muškarci u životu, dokazale su i nedavno kada su se s njima pojavile na proslavi 50 godina Hrvatskog taekwondo saveza u zagrebačkoma hotelu Sheraton.

Sestre su tom prigodom dobile Medalju časti u kategoriji najboljih sportašica svih vremena, a od svojih su se mezimaca odvojite tek na trenutak dok su preuzimale zaslužena priznanja. Budući da sestre Ana Zaninović Đapić i Lucija Zaninović Kuzmanićnerazdvojne što god da radile, daje se naslutiti i kako će njihovi sinovi većinu života provoditi zajedno.

Djevojke su se svojevremeno prisjetile kakve su one bile dok su bile djeca. 'Ana i ja uvijek smo bile u timu protiv brata. Stalno smo radile nepodopštine, a on nas je volio zadirkivati. Uvijek smo ga napadale, grizle, a on je dolazio po još. Kad nas bolje upoznaju, ljudi brzo shvate da smo zapravo drukčije. Ja sam blaža, osjetljivija, a Ana je čvršća, lako plane. Često kažu da ona ima malo teži karakter od mene i da od nje trebam učiti' rekla je Lucija nedavno za Story.