Story radio
Početna Celebrity 64190 prikaza 22. srpnja 2019.

Severina bi zbog dugova mogla ostati bez stana

Marijana Marinović.

Zbog kredita od 100 tisuća eura

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, 47-godišnja Severina Kojić, prema pisanjima Kurira našla se u financijskim problemima. Kako doznaju, Severina više ne može plaćati mjesečnu ratu za kredit od dvije tisuće eura pa bi mogla ostati bez stana u Zagrebu ako banka aktivira hipoteku. Iako se ona trudi ostaviti dojam da je sve pod kontrolom, izgleda da je situacija daleko od idealne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Problem je navodno nastao jer je pjevačica rastrošna. 'Poznato je da Seve ne zna raspolagati novcem. Troši više nego što zaradi. Tijekom 2018. imala je puno nastupa po regiji, ali ništa od zarađenih novaca nije sačuvala pa kada je došlo vrijeme da snimi nove pjesme i spotove, morala se zadužiti. Prije osam mjeseci digla je 100 tisuća eura kredita u jednoj banci u Zagrebu, a kao garanciju založila je stan. Prvih pet mjeseci sve je bilo u redu, mogla je plaćati rate, ali posljednja tri mjeseca nije platila nijednu', ispričao je izvor blizak pjevačici za Kurir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

'Valjda nije imala nastupe pa nije mogla zaraditi toliko novaca jer ona ima još jedan stambeni kredit. Ne znam točno kolika je rata, ali priča se da je čak 7 000 eura. Uglavnom, iz banke u kojoj je podigla kredit poslali su joj dopis da će aktivirati hipoteku ako u roku od 15 dana ne plati sve što im duguje', pojasnio je izvor te dodao da je Severina već imala ovakve epizode sa zaduživanjem, ali se uvijek uspjela izvući.

Komentari