Story radio
Početna Celebrity 8196 prikaza 12. lipnja 2019.

Severina: 'Bojim se da ću biti ostavljena'

instagram screenshot.

Otvorila je dušu

Pjevačica Severina Kojić otvorila je dušu i priznala svoje najveće strahove u intervjuu koji je dala za slovensku televiziju RTV SLO s novinarkom Vesnom Milek. U razgovoru je 47-godišnja zvijezda govorila o svom privatnom životu i priznala da nikad nije previše voljela govoriti o sebi, čak je otkrila da ni kao dijete nije puno govorila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

'Teško mi je govoriti o sebi, to nisam nikad naučila. Meni su se stvari iz privatnog života uvijek činile suvišne na pozornici. Zato sam i intervjue smatrala suvišnima', rekla je i dodala da je možda sad vrijeme da bude malo otvorenija. Nije izbjegavala ni teme odnosa s bivšim partnerima i borbe za skrbništvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, koju vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

'Teško je u tim trenucima ostati pribran, ali trudila sam se. Mislim da u tako teškim situacijama, protiv kojih se ne možete boriti ni kroz pravni sustav, jer institucije ponekad ne rade svoj posao... Jedino što možete kad nema zrele komunikacije među ljudima je to ignorirati. Mislim da je zrela komunikacija uvijek moguća i treba na njoj raditi, no nekim ljudima je potrebno malo više vremena. Vrijeme uvijek odradi svoje. Dok ne dođe dobro vrijeme, moram proći kroz neke stvari koje su loše', otkrila je Severina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Ispričala je kako je shvatila da mora svakodnevno raditi na sebi kako ne bi bila nesretna. Želi promijeniti uzorke ponašanja koje je naslijedila od vlastitih roditelja. 'Svi smo mi djeca nesretnih roditelja. To se da ispraviti ako čovjek počne raditi na sebi, ako uključi svjesnost i prihvati odgovornost. To je zrelost', izjavila je pjevačica koja je nedavno objavila svoj novi album 'Halo'. 

Na pitanje koji je njen najveći strah otkrila je da nema straha od javnog sramoćenja. 'To sam već doživjela', rekla je, osvrćući se na eksplicitni videouradak koji je procurio u javnost prije nekoliko godina te je ponovno potvrdila da ga nije sama plasirala: 'Bar bih se našminkala da sam mislila objaviti', kazala je. Na kraju je priznala i koji je njen najveći strah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

'Najveći strah mi je od ostavljanja, od napuštanja, i čini mi se da sam se uvijek trudila čak i nauštrb sebe zadržati ljude samo da ne budem ostavljena', rekla je pjevačica koja je u sretnom braku sa 15-godina mlađim bivšim nogometnim vratarom Igorom Kojićem. 

Komentari