Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, Severina Kojić, oduševila je obožavatelje posljednjom objavom. Naime, Splićanka se trenutno nalazi u New Yorku odakle je odlučila objaviti fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira u društvu supruga Igora, a koja je oduševila njezine mnogobrojne pratitelje. 

Zaljubljeni par u New Yorku je prisustvovao premijeri posljednje sezone popularne serije 'Igra prijestolja', a pratitelje je najviše oduševio modni odabir dvojca pa su pjevačicu u komentarima zatrpali komplimentima i pohvalama na račun izgleda. 'Predivni', 'Najbolje obučena žena na ovim prostorima, u ovom poslu', 'Najljepši ste', 'Woow', samo su neki od komplimenata koje je par dobio, a posebice Severina zbog izbora kratke zlatne haljine u kojoj pozira na fotografiji. 

Podsjećamo, 46-godišnja Severina i 31-godišnji Igor Kojić, sin srpskog pjevača Draga Kojića Kebe, vjenčali su se 2015. godine, a ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, romantike u vezi ne nedostaje ni nakon četiri godine braka.