Bivši nogometni vratar Igor Kojić, koji je prije četiri godine oženio domaću pjevačicu Severinu, danas slavi 32. rođendan. Tim povodom, njegova 15 godina starija supruga objavila je zajedničku fotografiju, a ispod nje je dodala emotivnu čestitku. 

'Stvorija te Bog samo mog da te volin, nebo kaže da bez tebe ne postojin. Odnija mi s lica smij 'ko god je tija, a ti si to, a ti si to prominija. Sretan rođendan, anđele moj dragi, hvala ti za sve', napisala je ispod zajedničke fotografije. Čestitkama su se pridružili i brojni obožavatelji, među kojima i TV i radio voditeljica Paola Valić Bekić te bivša manekenka Iva Radić, koja je napisala 'Vjerujem u ljubav zbog vas, volim vas'.

Podsjetimo, prije Igora Severina je bila u vezi s Milanom Popovićem, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Aleksandra. Nakon burnih svađa i turbulentnog prekida, srce joj osvaja sin srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe, za kojeg se 2015. godine vjenčala u beogradskom hotelu. Njihov brak izgleda idilično, a to potvrđuje i Severinina nedavna izjava, kojom je potvrdila da s Igorom radi na dijetu.