Kseniya Lukyanchikova, 25-godišnja ruska glumica, svojom ljepotom polako osvaja filmsku industriju, a ulogom u seriji 'Crvena kraljica' već je stekla brojne fanove diljem svijeta, piše Cosmopolitan.hr.  Prelijepa Ruskinja uz sve to neodoljivo nas podsjeća na našu najpopularniju pjevačicu - Severinu! Frapantna je sličnost ovih dviju ljepotica, zar ne?

 Severina (lijevo) i Kseniya (desno)

 Severina (lijevo) i Kseniya (desno)

No tko je atraktivna mlada glumica i zašto serija 'Crvena kraljica', koju možete pratiti i na Pickbox.tv-u, postaje sve gledanija u svijetu?
Kseniya je rođena 15. siječnja 1993. godine u Saint Petersburgu i zanimljivo je kako joj je uloga u 'Crvenoj kraljici' prva filmska uloga u životu! Osim toga, ova joj je uloga očito bila suđena jer je producentski tim dugo tražio tko će glumiti u filmu o najpoznatijoj sovjetskoj manekenki s karijerom na zapadu te ujedno i KGB-ovki sa zadatkom da zavede strane diplomate. Nakon što se na audiciju prijavilo nekoliko stotina glumica iz različitih europskih zemalja, producenti nisu bili zadovoljni s nijednom glumicom. Sasvim slučajno producentica filma Alena Semenova primjetila je Kseniyu na hodnicima glumačke akademija i odmah znala da je upravo on stvorena za glavnu ulogu u filmu.

Radnja popularne mini serije 'Crvena kraljica' zasnovana je na biografiji poznatog sovjetskog modela Regine Zbarske - "sovjetske Sofije Loren" ili kako su je strani novinari sa zapada prozvali i "najljepšim oružjem Kremlja". Odrasla u siromašnoj i nesretnoj obitelji, tek preseljenjem u Moskvu slijedom sretnih okolnosti postaje manekenka ugladne moskovske agencije, a zatim dostiže i svejtsku slavu na modnoj reviji u Parizu. No, s porastom slave vlasti je prisiljavaju da radi za KGB, a stalna prijetnja od zatvorskog života i dvostruki život porazno su djelovali na njezino zdravlje i psihu. Regina je preminula 1987.godine u 52. godini života, a do danas nisu razrješene okolnosti oko njezine smrti.

Fotografije: Severina Kojić Instagram, Kseniya Lukyanchikova Facebook i Pickbox.tv press