Story radio
Početna Celebrity 4006 prikaza 11. travnja 2019.

Severina na operacijskom stolu

Jelena Balić.

Otkriveni detalji samo za Story.hr

Nakon što je jutros neugodno iznenadile pratitelje na Instagramu fotografijom iz bolničkog kreveta, a potom ju ubrzo i obrisala, domaća pjevačica Severina Kojić zabrinula je mnogobrojne obožavatelje. Kako bismo saznali zbog čega je omiljena pjevačica završila na operacijskom stolu, kontaktirali smo njezinog PR stručnjaka Davora Grgina koji je otkrio detalje koji su prethodili nemilom događaju. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

'Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati, budući da su bolovi bili neizdrživi', rekao je za Story.hr Sverinin PR stručnjak Davor Grgin. 'Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna', ispričao je Grgin te otkrio zašto se pjevačica baš zato odlučila na zahvat.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

'Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji', objasnio je te otkrio samo za Story.hr datum premijere dugo očekivanog spota. 'Tim povodom, Severinu jako raduje i premijera videospota za pjesmu ‘Daleko ti kuća’, koja je najavljena za ponedjeljak, 15. travnja, točno u podne', rekao je Davor Grgin za kraj.

 

Komentari