Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, 46-godišnja Severina, početkom veljače je izdala novi album 'Halo' te snimila nekoliko spotova za pjesme sa spomenutog albuma. Sada je za Dnevni avaz progovorila o jednoj od njezinih najpoznatijih pjesama 'Prijateljice', a prisjetila se i Arsena Dedića te pjesme 'Sama na sceni' koju je napisao za nju.

'Tu sam pjesmu napisala krajem srednje škole. Nazvala me prijateljica u Zagreb i rekla mi da nam je poginula treća prijateljica. Šok! Plakale smo u nevjerici, bila je najljepša u razredu i tad sam odlučila da ću joj napisati tu pjesmu. To kako je cure vole posebno sam dirnuta, drago mi je da se tom pjesmom slave prijateljstva', ispričala je o bezvremenskom hitu te se osvrnula na voljenog Arsena.

'Bilo je tih dana i godina. Bilo je koncerata gdje sam se prije njih u garderobi osjećala potpuno loše, sama, ali obično sam na tim koncertima razvaljivala. Ti koncerti nisu bili snimani, ja sam publici pričala o svom životu kao neki 'stand up' kroz pjesme. Tako bi se praznila valjda. Arsen je pjesmu napisao s posebnom ljubavlju te godine koju ne volim. Poznavao me i osjećao je da mi mora napisati pjesmu. I otprilike je pogodio svaku emociju. Zato tu pjesmu ne volim pjevati često', rekla je za spomenuti medij.