Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, 47-godišnja Severina Kojić, poznata je po svom besprijekornom modnom ukusu i odjevnim kombinacijama o kojima se često, nakon što ih Severina 'prošeta', još dugo priča. Osim mnogobrojnim dizajnerskim komada, Splićanka se nerijetko pohvali i odjećom popularnih street brendova čije su cijene prihvatljivije široj javnosti. Iznimka tako nije bila ni njezina posljednja odjevna kombinacija koja je oduševila modne obožavateljice.

Pozirajući u crno bijelom točkastom kombinezonu, osim što je još jednom pokazala da je u trendu, Severina je otkrila i da joj kupovina odjeće popularnih street brendova nije strana. Naime, riječ je o španjolskom brendu Zara, kojeg obožavaju mnogobrojne Hrvatice, a čiji se spomenuti kombinezon može kupiti po cijeni od oko 400 kuna. 

Također, osim Zarinog kombinezona, Splićanka je outfit upotpunila i predimenzioniranom torbom brenda Mango, koja je trenutno na sniženju i čija je cijena oko 200 kuna. Severinin besprijekorni outfit nije prošao nezamijećeno pa su joj mnogi u komentarima ispod objave, na kojoj pozira u spomenutoj odjeći, pohvalili odabir odjevne kombinacije.