Story radio
Početna Celebrity 8611 prikaza 06. siječnja 2019.

Severini i Igoru na Maldivima se pridružila posebna pratnja

Instagram (Screenshot).

Uspomena za cijeli život

Severina i njezin suprug Igor Kojić sakrili su se od zime na egzotičnim Maldivima gdje se provode bolje nego što su to mogli zamisliti. Domaća glazbenica uživa punim plućima, a svoju zabavnu pustolovinu s drugog kraja svijeta javno dijeli na društvenim mrežama te tako svojim obožavateljima daje priliku da i sami vide što sve boravak na toj egzotičnoj destinaciji nudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Iako uživaju u romantičnim trenucima, ovo putovanje Igor i Severina nisu rezervirali samo za sebe. Kako bi još jednoj članici obitelji uljepšali zimu, poveli su i nju sa sobom, a riječ je o Igorovoj sestrični, kćeri njegove tetke iz Mostara, Vere Milas. Baš kao i svi iz njegove obitelji, i njegova sestrična privukla je pažnju zanosnim izgledom i blistavim osmijehom s kojim je pozirala tik do Severine koja je zajedničku fotografiju podijelila na svom Instagram Storyju.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Severina i Igor na Maldive su se uputili još oko Božića, a čini se kako su odlučili potpuno napuniti baterije i upiti što više sunca kako bi postavili dobre temelje za novopridošlu godinu te se što lakše nosili s niskim temperaturama kada se, nakon bajkovitog i egzotičnog iskustva, konačno vrate na naše prostore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Foto: Instagram

Komentari