Story radio
Početna Celebrity 51072 prikaza 14. ožujka 2019.

Severinin svekar šokirao izjavom

Instagram screenshot.

Ovome se nitko nije nadao

Kako prenosi Blic, Dragan Kojić Keba, svekar domaće pjevačice Severine Kojić, svojom izjavom u posljednjem televizijskom gostovanju šokirao je sve prisutne u studiju kao i gledatelje pred malim ekranima. Osebujni 58-godišnji pjevač iznenadio je neočekivanom izjavom, a još nije poznato kakvu su reakciju na sve imali njegov sin, 31-godišnji Igor Kojić te supruga, 46-godišnja Severina. 

 | Author: Youtube / Screenshot Youtube / Screenshot.

Dragan Kojić Keba bio je gost u emisiji 'Magazin in' koja se emitira na RTV Pink, a kako bi zadivio prisutne i ostavio dojam na sugovornike u studiju, Keba je izgovorio riječ koju nitko nikada nije čuo. 'Kada se ta simbioza dogodi, dođe do kartukulacije vasione', izjavio je pjevač i šokirao prisutne koji nisu u potpunosti razumjeli što je 58-godišnjak izjavom htio reći. Vidno zbunjena, voditeljica Sanja Marinković zatražila je pjevača da ponovi rečeno. 

Podsjećamo, sin spomenutog pjevača, 31-godišnji Igor Kojić oženio je 2015. godine domaću pjevačicu Severinu, a ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, 58-godišnjak i snaha jako se dobro slažu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

 

Komentari