Kako prenosi Blic, Dragan Kojić Keba, svekar domaće pjevačice Severine Kojić, svojom izjavom u posljednjem televizijskom gostovanju šokirao je sve prisutne u studiju kao i gledatelje pred malim ekranima. Osebujni 58-godišnji pjevač iznenadio je neočekivanom izjavom, a još nije poznato kakvu su reakciju na sve imali njegov sin, 31-godišnji Igor Kojić te supruga, 46-godišnja Severina. 

Dragan Kojić Keba bio je gost u emisiji 'Magazin in' koja se emitira na RTV Pink, a kako bi zadivio prisutne i ostavio dojam na sugovornike u studiju, Keba je izgovorio riječ koju nitko nikada nije čuo. 'Kada se ta simbioza dogodi, dođe do kartukulacije vasione', izjavio je pjevač i šokirao prisutne koji nisu u potpunosti razumjeli što je 58-godišnjak izjavom htio reći. Vidno zbunjena, voditeljica Sanja Marinković zatražila je pjevača da ponovi rečeno. 

Podsjećamo, sin spomenutog pjevača, 31-godišnji Igor Kojić oženio je 2015. godine domaću pjevačicu Severinu, a ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, 58-godišnjak i snaha jako se dobro slažu.