Story radio
Početna Celebrity 46873 prikaza 14. srpnja 2019.

SHRVANA Jennifer Lopez slomljeno srce

Profimedia.

Obratila se fanovima putem društvenih mreža

Latinoamerička pjevačica i glumica, 50-godišnja Jennifer Lopez trenutno je na svojoj četvrtoj turneji 'It's my party tour'. Turneju je organizirala kao svojevrsnu proslavu svog 50. rođendana koji je proslavila 24. lipnja. U sklopu turneje planira obići četiri kontinenta - Sjevernu Ameriku, Europu, Aziju i Afriku i održat ukupno 36 koncerata. Međutim, sinoćnji koncert, koji je trebao biti održan na Madison Square Gardenu, otkazan je zbog nestanka struje, a Jennifer je to jako teško prihvatila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

'Shrvana sam i srce mi je slomljeno što ne mogu nastupati večeras za vas. Sve ću vam nadoknaditi, obećajem. Volim vas', rekla je Jennifer u videu koji je objavila na Instagramu. 'Ne znam što bih rekla, pogotovo nakon tako uspješnog prvog nastupa. Dajem vam svoju riječ da ćete dobiti sve što ste platili. Vratit ćemo se i napravit ćemo show za pamćenje. Žao mi je što se ovo dogodilo, ali bilo je izvan moje kontrole', zaključila je latino zvijezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Osim što ima pretrpani koncertni raspored, JLo se uskoro namjerava i vjenčati za 43-godišnjeg bivšeg igrača bejzbola, Alexa Rodrigueza, koji će joj biti četvrti suprug. Najprije je bila sa 44-godišnjim glumcem Ojanijem Noomom, a zatim sa 49-godišnjim Crisom Juddom. Treći brak joj je bio i najduži, trajao je deset godina s pjevačem Marc Anthonyjem, s kojim ima 11-godišnje blizance, kćer Emme Maribel i sina Maximiliana Davida.
 

Komentari