Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko svoje pratitelje redovito uveseljava simpatičnim fotografijama i duhovitim videima koje objavljuje na svom Instagramu. Ovog se puta pohvalio fotografijom na kojoj pozira sa atraktivnom suprugom Mateom, koja se ne pojavljuje često u javnosti.

Par je pozirao usklađenim modnim kombinacijama prigodnima za jesensko razdoblje godine. Oboje su nosili crne hlače i kožne jakne ispod kojih su se nazirale majice neutralnih boja, a na nogama su imali kožne čizme. Šime je outfit upotpunio kapom, a Matea svoju modnu kombinaciju sunčanim naočalama. Dok su pozirali u 'rokerskom' izdanju držali su se za ruke, a nogometaš je ljubav i priverženost prema supruzi iskazao emotikonima ružičastih srca na fotografiji. 

Šime i Matea zajedno su od srednjoškolskih dana, a vjenčali su se prošle godine. Samozatajna crnka nema profile na društvenim mrežama i fotografi je nisu uspjeli uloviti na tribinama u Rusiji tijekom Svjetskog prvenstva gdje je Šime privukao pozornost mnogobrojnih obožavateljica diljem svijeta. Zajedno imaju sinčića Bruna koji je rođen u lipnju ove godine.