Početna Celebrity 46596 prikaza 11. srpnja 2018.

Šime Vrsaljko po prvi put pokazao sina

Pixsell.

Hrvatski reprezentativac pohvalio se fotografijom svog  jednomjesečnog djeteta

Ponosni otac, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko podijelio je s obožavateljima na svom Instagram profilu prvu fotografiju svog nedavno rođenog sina Brune. Nježnim trenucima između oca i sina, Šime je raznježio svoje pratitelje i u vrlo kratkom vremenu prikupio veliki broj komentara na dirljivu fotografiju. 

'Malog odmah u kopačke!' našalio se jedan od Šiminih pratitelja, ali čini se kako nije bio jedini kojem je ideja da maleni krene tatinim stopama, pala napamet: 'Mali će biti kao tata i isto igrati desnog beka u Atleticu.', 'Ajme, bit će dobar kao tata!', 'Baš se pitam hoće mali biti brži od tebe...', napisali su drugi. 

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on


Podsjetimo, maleni Bruno na svijet je stigao prije nešto više od mjesec dana, odnosno 6. lipnja, a Šimina supruga s kojom je u braku od prošle godine, Matea Vrsaljko rodila ga je u poliklinici Podobnik. U trenutku rođenja, težio je 2800 grama i bio dugačak 49 centimetara. Zanimljivo je što je njihov prvi sin na svijet stigao netom prije Svjetskog nogometnog prvenstva, zbog čega su Šimu pustili s priprema kako bi bio uz svoju suprugu. 

Komentari