Story radio
Početna Celebrity 46675 prikaza 11. srpnja 2018.

Šime Vrsaljko po prvi put pokazao sina

Pixsell/Borna Filić.

Hrvatski reprezentativac pohvalio se fotografijom svog  jednomjesečnog djeteta

Ponosni otac, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko podijelio je s obožavateljima na svom Instagram profilu prvu fotografiju svog nedavno rođenog sina Brune. Nježnim trenucima između oca i sina, Šime je raznježio svoje pratitelje i u vrlo kratkom vremenu prikupio veliki broj komentara na dirljivu fotografiju. 

'Malog odmah u kopačke!' našalio se jedan od Šiminih pratitelja, ali čini se kako nije bio jedini kojem je ideja da maleni krene tatinim stopama, pala napamet: 'Mali će biti kao tata i isto igrati desnog beka u Atleticu.', 'Ajme, bit će dobar kao tata!', 'Baš se pitam hoće mali biti brži od tebe...', napisali su drugi. 

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on


Podsjetimo, maleni Bruno na svijet je stigao prije nešto više od mjesec dana, odnosno 6. lipnja, a Šimina supruga s kojom je u braku od prošle godine, Matea Vrsaljko rodila ga je u poliklinici Podobnik. U trenutku rođenja, težio je 2800 grama i bio dugačak 49 centimetara. Zanimljivo je što je njihov prvi sin na svijet stigao netom prije Svjetskog nogometnog prvenstva, zbog čega su Šimu pustili s priprema kako bi bio uz svoju suprugu. 

Komentari