Iako svoj privatni život drži isključivo za sebe, budući da je nedavno otvorio Instagram profil , Šime Vrsaljko odlučio je objaviti i pokoju fotografiju koja otkriva njegovu privatnost.

Naime, na žalost svih obožavateljica, već nekoliko puta nogometaš se pohvalio svojom lijepom suprugom Mateom s kojom je u vezi od srednjoškolskih dana, a sada je na red došla njegova druga ljubav. Riječ je naravno o sinu Bruni kojeg je Matea rodila u privatnoj poliklinici netom prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva. Tek nekoliko mjeseci star, maleni Bruno tati je na fotografiji ležao naslonjen na rame dok mu je Šime pažljivo držao glavicu. Naravno, neizostavni Šimin modni dodatak su njegova sunčane naočale koje nije skinuo ni za vrijeme druženja sa malenim sinčićem. U svega tri sata nogometaš je zaradio oko 140 000 lajkova na ovu preslatku objavu. 

Prisjetimo se, par se vjenčao prošle godine nakon dugogodišnje veze, a 6.lipnja dobili su malenog Brunu zbog kojeg je Šime bio pušten s priprema uoči prvenstva.