Story radio
Početna Celebrity 1377 prikaza 22. ožujka 2019.

Sin Beckhamovih ima problema s alkoholom

Profimedia.

Obitelj se suočava s teškim problemom

Najstariji sin para Beckham, 20-godišnji Brooklyn Beckham, posljednjih se dana našao u središtu pažnje zbog fotografija koje su procurile u javnost. Naime, sin Victorie i Davida, uhvaćen je prije nekoliko dana potpuno dezorijentiran i u alkoholiziranom stanju, a sada su ga fotografi ponovno uhvatili u problematičnom izdanju. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Na fotografijama se Brooklyn nalazi u društvu djevojke, 22-godišnje manekenke Hanne Cross, a pažnju je najviše privukla limenka piva koju je držao u ruci šetajući ulicama Londona. Nakon fotografija na kojima je snimljen kako sjedi na podu jedne londonske ulice u potpuno dezorijentiranom i alkoholiziranom stanju nakon burnog noćnog izlaska, javnost nije blagonaklono reagirala na ove posljednje. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjećamo, neimenovani izvor za Daily Mail otkrio je kako se Brooklyn očito opustio tijekom kobne večeri te se doveo u poprilično alkoholizirano stanje, a brinulo ga je to što je izgubio svoju djevojku, manekenku Hanu Cross te ju je očajnički pokušavao pronaći. Nitko iz slavne obitelji još se nije oglasio povodom spornih fotografija, a u javnosti se već počelo šuškati kako 20-godišnjak ima problema s alkoholom. 
 

Komentari