Najstariji sin para Beckham, 20-godišnji Brooklyn Beckham, posljednjih se dana našao u središtu pažnje zbog fotografija koje su procurile u javnost. Naime, sin Victorie i Davida, uhvaćen je prije nekoliko dana potpuno dezorijentiran i u alkoholiziranom stanju, a sada su ga fotografi ponovno uhvatili u problematičnom izdanju. 

Na fotografijama se Brooklyn nalazi u društvu djevojke, 22-godišnje manekenke Hanne Cross, a pažnju je najviše privukla limenka piva koju je držao u ruci šetajući ulicama Londona. Nakon fotografija na kojima je snimljen kako sjedi na podu jedne londonske ulice u potpuno dezorijentiranom i alkoholiziranom stanju nakon burnog noćnog izlaska, javnost nije blagonaklono reagirala na ove posljednje. 

Podsjećamo, neimenovani izvor za Daily Mail otkrio je kako se Brooklyn očito opustio tijekom kobne večeri te se doveo u poprilično alkoholizirano stanje, a brinulo ga je to što je izgubio svoju djevojku, manekenku Hanu Cross te ju je očajnički pokušavao pronaći. Nitko iz slavne obitelji još se nije oglasio povodom spornih fotografija, a u javnosti se već počelo šuškati kako 20-godišnjak ima problema s alkoholom.