Problematični Brooklyn Beckham, sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama, i njegova djevojka Hana Cross, sinoć su uhvaćeni kako nasmijani izlaze iz jednog londonskog restorana. Držeći se za ruke, veseli par se vraćao s promocije novog izdanja časopisa 'Wonderland Magazine's Summer 2019', na čijoj se naslovnici našla upravo 21-godišnja Hana.

Mladi par je u izlasku izgledao ležerno i sretno. Oboje su bili obučeni u casual odjeću i nisu se obazirali na fotografe koji su ih pratili u stopu. Najstariji sin Davida Beckhama, 20-godišnji Brooklyn, u jednoj je ruci ponosno držao djevojku, a u drugoj najnovija izdanja časopisa, čija naslovnica predstavlja još jedan Hanin poslovni uspjeh. Ovakvo izdanje mladog para u posljednje je vrijeme prava rijetkost.

Podsjetimo, ovaj je eksplozivni duo prekidao i mirio se u više navrata u proteklih nekoliko mjeseci, od čega je do posljednjeg ekscesa došlo za vrijeme filmskog festivala u Cannesu. Tamo su, prema izjavama, tijekom svađe plačući vrištali jedno na drugo. Nekoliko tjedana ranije, snimljeni su kako se svađaju u Brooklynovom parkiranom autu, također oboje u suzama.Nakon svega, 44-godišnji David Beckham navodno je upozorio svog najstarijeg sina Brooklyna da bi bilo pametno da provede neko vrijeme odvojen od Hane i savjetovao mu da dobro razmisli želi li nastaviti vezu s njom.